Η αναγκαιότητα ενός συστήματος συναγερμού για την προστασία του προσωπικού ή επαγγελματικού μας χώρου είναι πλέον μια καθημερινότητα. Σκοπός ενός συστήματος είναι να αποτρέψει και να προστατεύσει έναν χώρο από κάθε κακόβουλη ενέργεια.
Η εταιρεία TOPSEC στηριζόμενη στην εμπειρία της και στην αξιοπιστία των συστημάτων της, προσφέρει ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις στον χώρο της ασφάλειας. Ολα τα συστήματα συναγερμού είναι του οίκου DSC International, καναδέζικης κατασκευής και με ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Προσφέρουν μικρές και μεγάλες λύσεις για κάθε περίπτωση.

Διατίθενται συστήματα δύο (2) τύπων:
Ενσύρματα (χρήση καλωδιακής υποδομής)

Ασύρματα
, όπου δεν έχει προβλεφθεί υποδομή για σύστημα (έλλειψη καλωδιακής υποδομής) και εφόσον δεν επιθυμεί ο πελάτης την εξωτερική καλωδιώση στον χώρο.

Γενικά χαρακτηριστικά
 • Είναι επεκτάσιμα, ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες απαιτήσεις του χώρου Αναβαθμιζόμενα μέσω λογισμικού
 • Παρέχουν την δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου για την επίλυση προβλημάτων
 • Υψηλή τεχνολογία ώστε να αποφεύγονται οι ψευδείς συναγερμοί
 • Διαθέτουν ευρεία γκάμα δυνατοτήτων όπλισης όπως παραμονή κάποιου ατόμου στον χώρο χωρίς αυτόν να παραμείνει χωρίς ασφάλεια, πλήρη όπλιση και λειτουργία του συστήματος με κυκλοφορία κατοικιδίου, με την χρήση ειδικών ραντάρ που αντιλαμβάνονται την παρουσία τους (pet immunity)
 • Δυνατήτητα προγραμματιζόμενου κωδικού αφόπλισης υπό απειλή
 • Ασύρματη μετάδοση δεδομένων. Παρέχει στον χρήστη την δυνατότητα παρακολούθησης και χειρισμού ενός συστήματος ασφαλείας μέσω browser ή κινητής συσκευής, με τις ακόλουθες εφαρμογές:
- Οπλιση / αφόπλιση συστήματος συναγερμού
- Ελεγχος ζωνών
- Ελεγχος κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης
- Ελεγχος ασφάλειας ατόμων
- Δυνατότητα email σε επιλεγμένους παραλήπτες και σε επιλεγμένα συμβάντα του συστήματος ασφαλείας

Τεχνικά χαρακτηριστικά
 • Διαθέτουν από 4 προγραμματιζόμενες ζώνες με δυνατότητα επέκτασης σε 8, 16, 32, 64 μέχρι και 128 ζώνες, με χρήση πλακέτας επέκτασης ή ασύρματο module ή addressable.
 • Δυνατότητα υποστήριξης έως και 16 ανεξάρτητων υποσυστημάτων
 • Δυνατότητα δημιουργίας διαφορετικών βαθμίδων προστασίας για την καλύτερη ασφάλεια και έλεγχο του χώρου
 • Ενσωματωμένο κωδικοποιητή
 • Αρχείο μνήμης μέχρι 3000 συμβάντων
 • Εώς 1500 προγραμματιζόμενους κωδικούς χρήστη
 • Υποστηρίζουν την χρήση T-Link (επικοινωνία μέσω δικτύου/ & internet & GSM με το κέντρο λήψης σημάτων
 • Δυνατότητα σύνδεσης με το 24ωρης λειτουργίας Κέντρο Λήψης Σημάτων, για έλεγχο καλής λειτουργίας και αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών.
Μια μεγάλη ποικιλία πληκτρολογίων από απλά LED (με ενδεικτικές λυχνίες), LCD και LCD Icon οθόνη για εύκολο χειρισμό μέσω γραπτών μηνυμάτων, LCD toutchscreen υπό μορφή tablet για ακόμα ευκολότερη χρήση των λειτουργιών του συστήματος.
 

Alarm verification - Οπτική επιβεβαίωση συναγερμού

Όταν το σύστημα συναγερμού συνεργάζεται με το σύστημα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης CCTV, τότε το αποτέλεσμα είναι η οπτική επιβεβαίωση συμβάντος.
Αποτελεί την ιδανική λύση όταν η ανάγκη για φύλαξη του χώρου απαιτεί την καλύτερη δυνατή προστασία και έλεγχο, ελαχιστοποιώντας τα false alarm (λάθος συναγερμός).

Πρόκειται για ένα μικτό, το οποίο σε συνεργασία με το σύστημα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης συνεργάζονται απόλυτα μέσα από εξελιγμένα λογισμικά διαχείρισης βίντεο και συναγερμών και ανάλυσης βίντεο και εικόνων (video analytics) αναλύοντας το κάθε σήμα συναγερμού που ενδέχεται να προκύψει, από οποιαδήποτε σημείο, σε εικόνα μέσω των καμερών.

Δέκτης της εικόνας αυτής και της τελικής επιβεβαίωσης του συμβάντος, είναι το Κέντρο Λήψης Σημάτων, ο χειριστής διερευνά το περιστατικό κοιτώντας το βίντεο στην οθόνη, το οποίο έχει έρθει μαζί με το σήμα συναγερμού.
Περιέχει εικόνες 2’’ πριν το περιστατικό και έως 2’’ μετά το περιστατικό, κατά συνέπεια έχουμε ακριβή διάγνωση και επιβεβαίωση του συμβάντος με άμεση κινητοποίηση ενεργειών εκτάκτου ανάγκης.

Τα προϊόντα μας είναι της DSC International & Bentel security του ομίλου Tyco security Products, Βορείου Αμερικής.
Πρόκειται για προϊόντα πιστοποιημένα, τεχνολογικά προηγμένα, αξιόπιστα, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εξασφαλίζοντας το μέγιστο της ασφάλειας και της προστασίας κάθε είδους χώρου. Είναι αναβαθμιζόμενα μέσω προγράμματος Η/Υ, και επεκτάσιμα.