OPTEX BXS-R ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

OPTEX BXS RΤο BX Shield είναι μια σειρά από αισθητήρες κίνησης εξωτερικού χώρου, τύπου κουρτίνας, με εμβέλεια ανίχνευσης έως και 12 μέτρα σε κάθε πλευρά. Ό ανιχνευτής BX-S είναι ιδανικός για περιμετρική προστασία χώρων. Διαθέτει τέσσερα PIR, δύο σε κάθε πλευρά. Η αριστερή και δεξιά περιοχή ανίχνευσης μπορεί να ρυθμιστεί εντελώς ανεξάρτητα η μία από την άλλη. Το BXS-R είναι το τυπικό ασύρματο μοντέλο.

Ανεξάρτητη ανίχνευση κίνησης αριστερά / δεξιά και σύνδεση CCTV
Η εμβέλεια ανίχνευσης του εξωτερικού αισθητήρα κίνησης, η ευαισθησία και η έξοδος συναγερμού μπορούν να ρυθμιστούν ανεξάρτητα σε κάθε πλευρά. Η απόσταση ανίχνευσης μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί στα 2,5m, 3,5m, 6m, 8,5m έως 12m σε κάθε πλευρά, η ευαισθησία μπορεί να ρυθμιστεί από χαμηλή σε εξαιρετικά υψηλή, ανιχνεύοντας μόνο διαφορά θερμοκρασίας 1 βαθμού Κελσίου. Το BX Shield μπορεί εύκολα να συνδεθεί με μια σταθερή Dome CCTV κάμερα για να στείλει οπτικό συναγερμό όταν κάποιος εισέρχεται στο άμεσο όριο του προστατευόμενου χώρου.

Ευέλικτος σχεδιασμός
Ο αισθητήρας κουρτίνας BX Shield έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τον χρήστη. Ένα σύστημα ξεκλειδώματος 90 μοιρών επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στην περιοχή ρυθμίσεων, και βοηθά στην σταθεροποίηση του αισθητήρα.

Διαθέτει κάλυμα σε μαύρο ή ασημένιο χρώμα, ώστε να προσαρμόζεται εύκολα στην αισθητική του κτιρίου.

Τέσσερα PIR σε έναν αισθητήρα για καλύτερη αξιοπιστία
Γιατί δύο PIR σε κάθε πλευρά; για να βεβαιωθείτε ότι προσφέρουμε τις καλύτερες επιδόσεις που απαιτούνται σε εξωτερικό περιβάλλον. Σε κάθε πλευρά, ο αισθητήρας κίνησης BX Shield διαθέτει δύο παθητικές υπέρυθρες ακτίνες που δείχνουν η μία προς το πάτωμα και η άλλη προς τα έξω, και οι δύο ακτίνες θα πρέπει να ενεργοποιηθούν ταυτοχρονα για να επιβεβαιώσουν παραβίαση του χώρου. Το σύστημα αυτό έχει σχεδιαστεί κατά τρόπο ώστε να αγνοεί ζώα από μικρού έως μεσαίου μεγέθους και να ανιχνεύει μόνο την ανθρώπινη παρουσία.

Εφαρμογές
Κτίρια παντώς τύπου όπου η περιμετρική προστασία κρίνεται απαραίτητα.

Βασικά χαρακτηριστικά
- Ασύρματη κουρτίνα PIR έως 12 μέτρα ανά πλευρά
- Πλήρως ανεξάρτητη ρύθμιση ανίχνευσης ανά πλευρά
- Ευέλικτο και εύκολο στη χρήση σχεδιασμό
- Δεν επηρεάζεται από το περιβάλλον ή από μικρά έως μεσαία ζώα

business centerΑνεξάρτητα από τη είδος της επιχείρησης, η επένδυσή της είναι ως επί το πλείστον το εμπόρευμά της, το οποίο θα πρέπει να διασφαλίσει από τυχόν κλοπή, ή οποιαδήποτε άλλη κακόβουλη δραστηριότητα.
Καθώς το κόστος της καθημερινής ζωής αυξάνεται, η συχνότητα των συμβάντων κλοπής στα καταστήματα λιανικής αυξάνεται επίσης. Η προστασία των εμπορευμάτων, από τις κλοπές και τις ζημιές που προκαλούνται από τέτοιου είδους επιθέσεις, έχει γίνει ζωτικής σημασίας. Ένα προηγμένο σύστημα ασφαλείας θα εξουδετερώσει οποιαδήποτε απειλή και θα διασφαλίσει την αξία της επένδυσης.

Η προστασία των εμπορευμάτων από τις κλοπές έχει γίνει ζωτικής σημασίας.
Έρευνες δείχνουν ότι οι μικρές επιχειρήσεις έχουν συχνά υψηλότερο ετήσιο ποσοστό εισβολών και κλοπών απ’ ότι οι μεγαλύτερες εταιρείες. Τα παραδοσιακά μέτρα πρόληψης δεν είναι αρκετά πλέον, η αποτελεσματικότητα των παραδοσιακών συστημάτων προστασίας μπορεί να μεγιστοποιηθεί με την εφαρμογή λύσεων «επιχειρηματικής ευφυΐας» Η TOPSEC, προτείνει λύσεις που μειώνουν στο ελάχιστο οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια και κυρίως δίνουν έμφαση στην προστασία της περιουσίας σας.
Ποιες είναι λοιπόν αυτές οι λύσεις, που θα μας προσφέρουν την μέγιστη απόδοση στην προστασία του χώρου μας και του εμπορεύματός μας;

4k camera

Η μετάβαση από τις HD κάμερες σε 4Κ είναι πλέον γεγονός, αν και βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο.
Το μέλλον για τα 4Κ συστήματα είναι ευνοϊκό, αφού τα πλεονεκτήματα είναι αδιαμφισβήτητα, ώστε να καλύπτουν τις απαιτήσεις κάθε έργου.

Σαφώς πολύ υψηλότερες προδιαγραφές, θα δημιουργήσει στους χρήστες την αίσθηση, ότι πλέον μπορούν να εκμεταλλευτούν πολύ περισσότερο τις δυνατότητες που συνοδευουν ένα σύστημα επιτήρησης, που του αποδίδονται πολλές "έξυπνες" λειτουργίες που περιλαμβάνουν:

- Ανίχνευση εισβολών
- Ανίχνευση παραβίασης γραμμής
- Τοποθέτηση/απώλεια αντικειμένου
- Ανίχνευση αλλαγής σκηνής
- ανίχνευση προσώπων

Διαθέτει:

fire tipsΌταν ακούμε τη λέξη “ασφάλεια”, αυτό που έρχεται στο μυαλό μας πρώτα είναι η προστασία από κλέφτες και διαρρήκτες. Μπορεί να είναι από τους μεγαλύτερους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε τόσο στα σπίτια όσο και στις επιχειρήσεις, αλλά δεν είναι ο μόνος κίνδυνος.
Οι περιουσίες μας κινδυνεύουν πολύ περισσότερο από τα στοιχεία της φύσης όπως αυτό της φωτιάς!

Το πρόβλημα με την φωτιά είναι ότι μπορεί να ξεκινήσει σχετικά εύκολα και να εξαπλωθεί πολύ γρήγορα, πράγμα που μπορεί να κάνει τον έλεγχο της εξαιρετικά δύσκολο.

thief in mobileΤόσο για την ασφάλεια του χώρου μας όσο και για την ατομική μας ακεραιότητα είναι πλέον επιβεβλημένο να λαμβάνουμε μέτρα προστασίας και αποτροπής.
Ανάλογα με το βαθμό επικινδυνότητας, θα πρέπει να επιληφθούμε και των αναλόγων μέτρων.

Το πρώτα βήμα για την προστασία μας είναι η τοποθέτηση ενός απλού συστήματος συναγερμού.
Ένα απλό σύστημα συναγερμού παρέχει προστασία ως επί το πλείστον στον εσωτερικό χώρο, που κινούμαστε, είτε πρόκειται για σπίτι είτε για επαγγελματικό χώρο.